ΑΕΡΟΕΛΑΤΗΡΙΑ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Εταιρική ταυτότητα

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε κατ' αρχήν σα προσωπική επιχείρηση το 1972 και λειτουργεί με εταιρική μορφή από το 1988 μέχρι σήμερα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Ασχολείται με την εμπορία υλικών για τις κατασκευές αμαξωμάτων όλων των τύπων λεωφορείων (τουριστικών, αστικών, υπεραστικών, μεταφοράς προσωπικού κλπ), φορτηγών αυτοκινήτων, τροχόσπιτων, τρέιλερ και λοιπών μεταφορικών μέσων.

Αντιπροσωπεύει οίκους του εξωτερικού μεταξύ των οποίων τον Οίκο ISRINGHAUSEN για καθίσματα οδηγών.

Ο γερμανικός Οίκος SUSPA τον οποίο εκπροσωπούμε στην Ελλάδα & Κύπρο από το 1978 και του οποίου τα αεροελατήρια διακινούμε, έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να κερδίσει μέγιστη τεχνογνωσία, επιτυγχάνοντας έτσι άριστη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής στα αεροελατήρια για ανύψωση ή εξισορρόπηση αντικειμένων, τα οποία συγκρινόμενα με άλλα συστήματα είναι πιο απλά και πιο εύχρηστα. Έτσι ο Οίκος, που είναι παγκόσμια ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς και σήμερα υπερηφανεύεται για υπεροχή στην παραγωγική απόδοση με ανοδική τάση.

Πίσω απ' όλα αυτά υπάρχει σαν σίγουρη βάση μεγάλη εμπειρία για σταθερή ανάπτυξη. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες και τρόποι κατασκευής φιλικοί προς το περιβάλλον, παράλληλα με την ψηλή ποιότητα. Τα αεροελατήρια αντέχουν σε ψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, καλύπτουν τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν μεταξύ άλλων πιστοποιητικό ISO 9001.

Τα αεροελατήρια χρησιμοποιούνται σε απεριόριστες κατασκευές. Μεταξύ αυτών είναι τα καπώ & πόρτ-μπαγάζ των IX αυτοκίνητων, οι μπαγαζιέρες των λεωφορείων, τα τρέιλερ, τα φορτηγά αυτοκίνητα, τα τροχόσπιιτα, τα αναδιπλούμενα κρεβάτια πλοίων & σπιτιών, τα ντουλάπια και έπιπλα κουζίνας, τα νοσοκομιακά κρεβάτια, τα αθλητικά όργανα, τα Solarium, τα τυπογραφικά μηχανήματα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις διάφορες εργαλειομηχανές, τις πόρτες γκαράζ, τα διάφορα κλαπέτα, τους κάδους σκουπιδιών και λοιπές χρήσεις. ..δείτε περισσότερα

Πλέον αυτών, ο Οίκος είναι αρχικός κατασκευαστής των ειδικών αμορτισέρ για Καθίσματα γραφείου. Κατασκευάζει επίσης αμορτισέρ για πλυντήρια ρούχων, για απορρόφηση κραδασμών καθισμάτων οδηγών, για την ρύθμιση της πλάτης των καθισμάτων επιβατών διαφόρων μεταφορικών μέσων, για απορρόφηση κραδασμών και αποσόβηση βλαβών από μικροσυγκρούσεις αυτοκινήτων αμερικανικών προδιαγραφών.

 

Κηφισού 72, 10443 Αθήνα (Σεπόλια). Τηλ.: 210 51.36.731, 210 51.36.348 Fax: 210 51.47.576

© Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center | ...webmaster